Jonas Hansen, tidligere assistent på U17, fortsætter i en ny rolle på U17 holdet.

Tønder-drengen, Jonas Hansen, fortsætter i FC Sydvest 05, men bliver dog forfremmet til cheftræner. En beslutning som talentchef Jan Niño Jørgensen ser potentiale i. “Det er ikke svært at se hvilket træner potentiale Jonas besidder. Han er engageret, passioneret og ikke mindst sulten for at lære mere af trænergerningen. Netop dette er elementer som jeg leder efter, når jeg kigger efter unge dygtige trænere – og Jonas passer perfekt ind i FC Sydvest 05’s ungdoms setup.” udtaler talentchef Jan Niño Jørgensen.

Indtil videre har Jonas Hansen fået en kontraktforlængelse som varer indtil sommeren 2017, hvor han som beskrevet tidligere har fået til at opgave at stå i spidsen for U17 holdet.

“Jeg er rigtig glad for at kunne fortsætte med trænergerningerne i FC Sydvest. Jeg ser stort potentiale i klubben og ikke mindst i U17 truppen, som jeg fortsat får æren af at arbejde sammen med. Og så betyder det ekstra meget, at jeg som Tønder-dreng kan fortsætte i den lokaleklub, hvor jeg også selv som dreng har spillet!” fortæller Jonas Hansen.

Jonas Hansen er til dagligt ansat som fodboldtræner på Sundeved Efterskole.