Allerede spiller i Sydvest samarbejdet?

Har du spillet i en af FC Sydvest 05’s moderklubber, herunder Løgum IF, Bredebro IF, Ballum IF eller Tønder SF, vil din træner blive informeret om en fællestræning for den kommende U16 trup i FC Sydvest.

Datoen for den første fællestræning er endnu ikke fastlagt, men forventes fastlagt i løbet af januar-februar 2017.

Vi har forsøgt at besvare nogle af de spørgsmål vi tror du har, til højre her på siden. Skulle det i mod forventning ikke være tilstrækkeligt, er du velkommen til at kontakte talentchef, Jan Niño Jørgensen. (Se mere under kontakt, øverst i menuen).

Ny spiller udenfor FC Sydvest samarbejdet?

For at starte i FC Sydvest 05’s ungdomssektor, er det vigtigt at du tager kontakt til talentchefen, som vil tage en snak med dig og dine forældre om hvordan forløbet i FC Sydvest 05 spænder an.

Her vil vi snakke om dine målsætninger, vores forventninger til dig og ikke mindst hvad vi kan tilbyde dig.

Er der en træningspakke til spillere i Sydvest?

Ja, det er der. Pt. er klubben i forhandlinger med en ny tøjsponsor, og når disse forhandlinger er færdige, vil vi offentliggøre en pakke samt en pris for pakken. Denne pris vil være fordelagtig til klubbens medlemmer.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål?

Alle sportslige spørgsmål vedrørende U16, U17 og U19 skal rettes mod talentchefen. Se mere under kontakt, øverst i menuen.

Hvem skal vi betale kontingent til?

Hvis du allerede spiller i en af FC Sydvest 05’s moderklubber, skal du fortsætte med at betale kontingent i den klub du spillede i, før du skiftede til FC Sydvest 05.