Det er med stor glæde at kunne offentliggøre at, DBU har valgt at tildele FC Sydvest 05 en plads i det fine selskab fra næste sæson. Det betyder at U19 skal spille i “U19 Drenge Liga 1”.

Det er en stor dag i FC Sydvest 05’s ungdomsafdeling, hvor høsten af det hårde arbejde der er blevet lagt i klubben har båret frugt. I går, fredag, kunne DBU Jylland offentliggøre de hold som var blevet tildelt en plads i ansøgningsrækkerne U16 Piger Liga 1 og U19 Drenge Liga 1 i efteråret 2017.

“De to rækker udgør årgangens øverste niveau, og der er udvalgt 15 jyske hold og et fynsk hold hos pigerne, mens 29 jyske og tre fynske hold skal spille i drengenes turnering” skriver DBU Jylland på deres hjemmeside.

FC Sydvest 05’s talentchef er dog også glad for at DBU Jylland har kigget mod det sydvestjyske: “Jeg er meget tilfreds med at vores kommende kuld af U19 drenge skal spille i den højeste lokalrække. Det er bestemt et skridt i den retning som vi arbejder mod, og det er et symbol på det hårde arbejde vi alle har lagt i projektet” siger talentchef Jan Niño Jørgensen, som til dagligt også er tilknyttet U19 truppen som cheftræner.

Det kommende U19 hold er således blandt de 32 drenge hold som er tildelt en plads i den højeste række – du kan se den fulde liste lige her: http://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/RowTeams.aspx?rowid=59268&year=0