Et hold spillede fodbold i dag, den anden sparkede bolden væk.

Trænerteamet havde valgt følgende opstilling til dagens kamp mod Grindsted;

1. Viktor Rasmussen
2. Mads Dahl
3. Sebastian Kjelkvist
4. Marc Nørgaard Poulsen
5. Rasmus Bøtchiær Thomsen
6. Lasse Clausen
7. Nikolaj Schou
8. Sebastian Zacharias Frikke
9. Nils Neess Priisholm
10. Jacob Tygesen
11. Mads Nielsen
12. Abu Kamba
13. Mikkel Bjerregaard Nielsen
14. Nicolai Woller

Der var lagt op til en spændende kamp, da U19 i dag tog i mod Grindsted på et velbesøgt stadion i Løgumkloster. Drengene i hvidt var klar fra start, og det kunne man tydeligt se. Allerede fra kampens første fløjt, blev et tungt pres lagt på gæsterne fra Grindsted. Drengene fra Sydvest får sendt utallige afslutninger afsted mod gæsternes mål, men først efter 14 minutters spil får Nils Priisholm hul på bylden. 1-0 til Sydvest, og så var hjemmeholdet på sejrskurs. Ja, og der skulle ikke gå en halv time, før at Sydvest var på 3-0, efter mål af Lasse Clausen og Abubaker Kamba, og lige inden pausen gør Nikolaj Schou det til 4-0, og så var der pause i Løgumkloster.

I pausen blev der snakket om tempoet i spillet, som skulle opjusteres, og der var ikke spillet mere end 3 minutter af 2. halvleg – så fik Jacob Tygesen tilkæmpet sig et straffespark – et straffespark som Nils Priisholm sparker i kassen – 5-0, og så var det et hjemmehold der satte gearet på “cruise control”.

Tempoet i kampen faldt drastisk, da gæsterne ikke kunne presse hjemmeholdet, hvilket også resulterede i at Sydvest drengene kun spillede med 3 forsvarsspillere i de første 20 minutter, og når man gør det, så åbner man selvfølgelig op bag til. Netop dette, udnytter gæsterne, da de en sjælden gang er på besøg i på hjemmeholdets banehalvdel – 5-1.

Drengene ville ikke skuffe de mange tilskuere der var mødt frem til dagens kamp, så efter 79 minutter scorer Nils Priisholm igen til 6-1, og derefter gør Abubaker Kamba det til 7-1 inden Mads Nielsen til sidst lukker ballet til 8-1, og så var Grindsted kørt ud af banen. I forbindelse med scoringen til 8-1, laver en Grindsted spiller en fuldstændig vanvittig tackling på Rasmus Thomsen, og ender på mirakuløs vis kun med at få en advarsel. Rasmus Thomsen er nu ude med en skade på ubestemt tid. God bedring til vores alle sammens Thommer.