En kamp præget af spøjse dommerkendelser og afbrudt spil, vandt FC Sydvest 3-1.

Søndag eftermiddag, stod Grindsted som hjemmehold på holdkortet, da FC Sydvest gæstede Grindsted. Sidst de to hold havde mødt hinanden, endte det med en sejr til de hvide på hele 8-1, men så nemt skulle det ikke gå i dagens kamp.

Til dagens kamp, havde trænerteamet udtaget følgende spillere til kamp:

Viktor Rasmussen
Sebastian Kjelkvist
Rasmus Thomsen
Christian Bitomsky
Mark Poulsen
Nikolaj Westergaard Schou
Sebastian Frikke
Jeppe Holm Vinum
Morten Kalmer
Jacob Nicolai Tygesen
Mads Nielsen
Patrick Møller Hansen
Mikkel Bjerregaard Nielsen

I kampens indledning er det tydeligt at det ikke er det samme Grindsted hold, som drengene fra Sydvest står overfor. Grindsted bidder godt fra sig, men til trods herfor, gør Morten Kalmer det til 1-0, tæt under mål, efter en pasning fra Jeppe Holm Vinum. Morten Kalmer som til dagligt slår sine folder på U17, var i dag i startopstillingen på U19, og her gjorde han det fint, og åbnede altså målkontoen i Grindsted.

Som første halveg skrider frem, kommer Grindsted mere med i kampen. Grindsted kommer frem til enkelte afslutninger, men det bliver også derved, og det betyder at der ved pause er en førring på 1-0 til de hvide fra Sydvest.

2. halveg starter som 1. halveg sluttede. Grindsted sidder mere og mere på bolden, men uden at blive farlige. Dette indtil Jeppe Holm Vinum – som lavede en assist efter blot 9 minutter, vælger at sparke en bold i mål, og så var de hvide foran med to.

I det 89′ minut laver Patrick Møller Hansen et straffespark, som hjemmeholdet eksekverer, og så var de med i kampen igen – det troede publikum ihvertfald. Minuttet efter, dribler Mikkel Bjerregaard Nielsen langs højresiden, dribler forbi 3 Grindsted spillere, og slår bolden i feltet, til Mads Nielsen som lukkede og slukkede ballet i Grindsted.